www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vreau Sa Imi Cumpar O Chitara Electrica Si Un Amplificator


Guest Darthy
 Share

Recommended Posts

Guest Rayvann
Oameni buni! va rog sa ma ajutati: ibanez GRG170DX sau ibanez GRG270B? folosesc mult tremolo si doresc chitara pt metal(tziuiala la solouri si drujba la rifuri :) ). plus ca am gasit GHS-uri echivalente (cred eu) cu Ernie ball skinny top/heavy bottom. (t-gbul, :) 0.08-0.42) toate la mcmusic.ro .alte modele nu intra in discutie. va rog sa ma ajutati. multumesc :)

 

Ar fi bine sa alegi 170-ul, floydul de pe 270 este doar un motiv de stres, ca pe toate chitarile ieftine. Incearca pe viitor sa adaugi un post la Ce chitara sa-mi iau sau sa pornesti propriul tau topic, daca e neaparat (desi nu te-as sfatui). In plus, multi au pus aceeasi intrebare asa ca incearca sa cauti modelul asta pe forum si sa vezi ce pareri au avut ceilalti.

Link to comment
Share on other sites

Multumesc pt incurajari :). Alta intrebare: cand insurubez bara la tremolo, cat de mult trebe insurubat? Ca imi este frica sa nu rup corzile sau ceva :)!

Link to comment
Share on other sites

Multumesc pt incurajari :) . Alta intrebare: cand insurubez bara la tremolo, cat de mult trebe insurubat? Ca imi este frica sa nu rup corzile sau ceva :) !

 

Nu o strange prea tare ca sa nu ii uzezi filetul. Dar cred ca mai bine ar fi sa iti raspunda Stratman sau cineva cu mai multa experienta cu Fender decat mine.

Link to comment
Share on other sites

aaaaa....intrebare: cum se foloseste tremolou de fapt ? :) eu credeam ca trebe numa sa rotesti de maneta :). Trebe de fapt sa o folosesti ca o parghie ?:(

 

aaaaa....intrebare: cum se foloseste tremolou de fapt ? :) eu credeam ca trebe numa sa rotesti de maneta B). Trebe de fapt sa o folosesti ca o parghie ?;)

Link to comment
Share on other sites

aaaaa....intrebare: cum se foloseste tremolou de fapt ? :) eu credeam ca trebe numa sa rotesti de maneta :) . Trebe de fapt sa o folosesti ca o parghie ? :(

 

aaaaa....intrebare: cum se foloseste tremolou de fapt ? :) eu credeam ca trebe numa sa rotesti de maneta B) . Trebe de fapt sa o folosesti ca o parghie ? ;)

 

da..apesi sau tragi...sau numai tragi depinde cum e reglat

Link to comment
Share on other sites

Guest misanthropia
The Stuff :

 

post-6240-1202734589_thumb.jpg post-6240-1202734656_thumb.jpg post-6240-1202734701_thumb.jpg post-6240-1202734756_thumb.jpg post-6240-1202734840_thumb.jpg post-6240-1202734878_thumb.jpg post-6240-1202734913_thumb.jpg post-6240-1202735214_thumb.jpg

Uoi breee! ai dat 2500 pe ele si tii chitara pe jos? Cumpara un suport pt chitara. e intre 45 si 90-100 si totu-i ghinii! Ai grija sa nu o zgarii asa! Sa o stapanesti sanatos!

Link to comment
Share on other sites

Super scule Darthy :) Ai facut 2 alegeri foarte bune, si asa cum a spus si un coleg mai sus, acum ca ai cu ce , apuca-te serios de studiat :)

 

@Misantropia : chitara Ibanez GRG170DX reprezinta un raport calitate foarte bun (ma refer aici la lemn, finisaj, doze) in schimb daca vrei o chitara la care sa poti folosi unitatea de tremolo NU iti cumpara chitara asta...eu o am deja si iti spun din experienta...eu am fixat bridge-ul si o folosesc asa...nu e deloc o chitara dar daca vrei tremolo orienteaza-te spre altceva...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.