Guest Doiban Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 (edited) sal sunt nou pe forum si sunt un incepator in artele muzicii in special al chitarii:) Am deschis acest topic cu sperantza de a afla cat mai multe despre chitara stagg (daca e buna, ce corzi trebuie la ea etc etc) Stiu sa cant la chitara de 2 ani dar inca ma consider incepator cu toate ca stiu vreo 20 si ceva de mel dar "cu cat invetzi mai mult cu atat iti dai seama ca stii mai putin" P.s postati cat mai multe despre acest subiect:) Uitasem sa spun chitara e noua o am de 4 luni Edited December 25, 2007 by Doiban
Guest Doiban Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Cred ca am deschis acest topic dejaba Rog administratorul daca crede ca e nefolositor sa il stearga Multumesc anticipat
motanul Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 (edited) Ai rabdare... pana la urma o sa-ti raspunda careva... si eu astept un raspuns de 2 saptamani referitor la o chitara, pe thread-ul oficial cu ce chitara sa imi iau... Nu te descuraja asa usor Edited December 28, 2007 by motanul
Recommended Posts