Guest Andy Vasilescu Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 (edited) Am avut de ales intre a face metal, blues, jazz sau acapella, am preferat ultima varianta :-) (evident facuta in joaca, asa ca nu sariti in cap daca auziti cele 2-3 falsuri sau nu va legati de microfonul meu cvasi inexistent ) Enjoy si happy holidays Andy_V___We_Wish_You_a_Merry_Christmas.mp3 P.S. Daca nu va place, dati in Toni .. o fost ideea lui sa urc asta aici P.S.2. cred ca mai bine puneam la "inregistrarile noastre" n-am vazut .. mea culpa .. ma ajuta vreun mod pls? Edited December 18, 2007 by Andy Vasilescu
Killahead Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Asa, dati in Toni. Cum dau aia cu batul in magarii aia de carpe la nuntile mexicane Hai mai Andy, ti-a iesit foarte bine si e foarte funny. Asa, cu dedicatie pentru metalisti, hahahaha! Postul #1000
Guest Andy Vasilescu Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Well .. ok ok ... rectific "dati in Toni cu drag, iubire si caldura sufleteasca" .. asa e bine?
GhitaB Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Am avut de ales intre a face metal, blues, jazz sau acapella, am preferat ultima varianta :-) Îmi place! E super! Sã asculți ºi data viitoare de Toni...
Recommended Posts