igorr Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 M-a lasat chefu' sa o mai bibilesc asa ca listen it as it is.... Enjoy! George_P.__Strange_Thoughts_.mp3
Guest zzz Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Foarte fain ...s-ar potrivi bine ca si coloana sonora la un film mai nonconformist...felicitari
Trigger Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 E buna ideea, incearca totusi sa folosesti un tuner inainte de a inregistra. Nu e critica, ... este o sugestie. Keep up!
igorr Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 E buna ideea, incearca totusi sa folosesti un tuner inainte de a inregistra.Nu e critica, ... este o sugestie. Keep up! Dupa 15 ani de zdranganeala te cred ca asa trebe facut . Chiar am folosit tuner-ul. s-ar putea sa fie totusi ceva diferenta dar nu-mi explic de unde. Bass-ul a fost acordat dupa un tuner de bass pe computer iar chitara dupa tunerul de pe procesor. O fi ceva din placa de sunet habar n-am. Foarte fain ...s-ar potrivi bine ca si coloana sonora la un film mai nonconformist...felicitari Multumesc zzz.
Recommended Posts