Guest alexlatin Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 instrumental_one.mp3 instrumental_one.mp3 instrumental_one.mp3
Guest chitaristul_innascut Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 e fain! e creatia ta proprie?
Guest alexlatin Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 e fain! e creatia ta proprie? da este.vremea asta trage la studiu, am facut si partea a2a. auditie placuta! merci instrumental_one_idea.mp3
mario_d Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 un pic prea mult reverb pe chitara,in rest no coment,canti excelent.bravo,ma bucur ca ne racoresti cu ceva exotic
Guest alexlatin Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 F. frumos cantat. Are dreptate Mario in legatura cu reverb-ul, dezavantajeaza "marfa". Stimati colegi multumesc frumos pentru aprecieri! aveti dreptate cu reverbul, din pacate abia acum invat sa lucrez cu programele de muzica. ma pricep cat de cat sa cant pe lemn si atat. am tras pe o chitara reghin .cu procesarea sunetului mai am de invatat care are vreun manual pentru procesat sunete in cubase sa imi zica si mie. multumesc!
Recommended Posts