Guest oveeh Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 la placa de retea ar cam fi normal, pentru ca se si trimite semnal digital, deci trebuie sa fie niste nivele de tensiune pe acolo. dar ma gandeam ca line-in-ul numai primeste semnal din afara.plus ca daca am legatura aia floyd - jack, si jack - line-in...iti dai seama de problema.dar la retea cred ca e normal.
Guest mibu Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 problema sta in alimentarea calculatorului. din cauza acesteia apare o diferenta de potential fata de masa. solutia cea mai eleganta este sa folosesti un transformator audio inainte de mufa de intrare in placa de sunet. astfel se va face o separare galvanica a celor doua circuite, masele fiind astfel decuplate intre ele.
TB_TM Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 (edited) Tocmai mi-am rezolvat si eu problema cu compu'... corenta oribil carcasa iar cand bagam V-Ampu' in Line-In se auzea un barait infiorator Am legat un fir de la unu' dintre suruburile computatorului de o teava de la calorifer si... gata cu socurile electrice si nu se mai aude nici un barait. S-a diminuat kiar si sunetul ala aiurea pe care il face kitara cand te apropii cu ea de monitor. Acum daca mi se electrocuteaza vecinii cand isi pun rufele pe calorifer... soarta Edited November 16, 2005 by TB_TM
Guest oveeh Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 da...cred ca asta o sa fac si eu in ultima instanta...imi mai spusese un electrician la camin. azi m-a pus dreacu sa raman cu cablu-nfipt in line in si ma uitam pe fereastra, ma gandeam...si m-am sprijinit de calorifer...tare, o s-o tin minte p-asta. Daca bag chitara direct in calculator, si dup-aia scot prin boxe, bag prin line-in sau prin mic? n-am doze active.
TB_TM Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 (edited) Daca nu ai un amplificator... in Mic. Numai operationea cu caloriferul sa o faci cu calculatorul oprit. Aveam la un moment-dat o mana pe firul leagat la calorifer si cealalta am pus-o pe calculator... nasoala faza... Edited November 16, 2005 by TB_TM
Susceptor Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 @offtopic (partial): eram in lift si aveam manusile ude de zapada si am atins butonul catre 4 si cu cealalta mana ma tineam de manerul de la usa....a fost palpitant
Recommended Posts