BCRich Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 B.C.Rich speedloader Virgin NJ Pret:---e cumparata de la cineva,oricum mai jos decat in catalog. http://www.instrumentguide.com/electric%20...0series%202003/ Body Wood: High-grade Mahogany Neck Wood: Hard Maple Fingerboard: Rosewood Neck Style: Bolt-on with Fastback Heel Neck Wood: Hard Maple Frets: 24 Fret Size: Jumbo Scale: 25.5" Inlay: Diamond Headstock Style: Widow Hardware: Cosmo Black Tuners: BC Rich Sealed Diecast Pickups: 2 Humbuckers (BDSM) Bridge Type: New Floyd Rose Speed Loader tremolo bridge Inafara de cateva zgarieturi pe spate nu am ce sa ii reproshez,se comporta excelent,oricum mai trebuie reglata nu e chiar povestea aia cu ,,pui coarda si gara e acordata"(e valabila numai la corzile folosite,astea noi toata lumea stie ca se mai lasa). Acum are si un Dimarzio X2N Nu are partzi rele,cui ii place forma chiar recomand aceasta chitara avand in vedere si pretzul destul de bun. Nota mea pentru ea e 9/10 (de ce? pentru ca la cat e de dotata nu zboara glumesc-10 eu consider ca este pentru chitarile custom made)
BCRich Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 (edited) Inca un punct in minus care mi-a scapat: -are doze de serie,acestea se gasesc si la chitarile de 100$ B.C.Rich-cele din magazin (dar suna bine-se rezolva repede cu un schimb de doze daca esti mai pretentios) Edited January 18, 2008 by BCRich
Recommended Posts