Guest Nephelym Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Care poate sa ma ajute si pe mine cu acordurile de la melodia "Cantec despre bucovina" sau "straja" cum se mai cheama ... plz ca nu am gasit nicaieri Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0g Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Care poate sa ma ajute si pe mine cu acordurile de la melodia "Cantec despre bucovina" sau "straja" cum se mai cheama ... plz ca nu am gasit nicaieri ... cred ca la asta te refereai... nu? 1. [a]Canta cucul bata-l vina [C]De rasuna-n [G]Bucovi[a]na [C]Canta [a]cucu-[G]ntr-un bra[a]dut [C]De rasuna-n [G]Cerna[a]uti 2. [a]Bucovinã, plai cu flori [C]Unde sunt ai [G]tai fe[a]ciori? [C]Au fost [a]dusi in [G]alta ta[a]ra [C]Dar se-ntorc la [G]prima[a]vara 3. [a]Au fost dusi in alta tara [C]Dar se-ntorc la [G]prima[a]vara [C]Ina[a]poi cand [G]or ve[a]ni [C]Tot pe tine [G]te-or iu[a]bi 4. [a]Muntilor cu creasta rara [C]Nu lasati stra[G]ja sa pia[a]ra [C]Daca [a]piere [G]straja voa[a]stra [C]A pierit si [G]tara noa[a]stra 5. = 4. 6. = 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nephelym Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 da asta era ... ms mult ...dau o bere dak treci prin iasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0g Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 da asta era ... ms mult ...dau o bere dak treci prin iasi Pregateste berea ca vin... is si io tot din Iasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ambrozie Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Sunteti tavernisti? daca da, si mie-mi place setul de melodii pe care le canta Vali cand se pileste lumea, incluzand aici Magdalena si melodia aia studenteasca cu dedicatie pentru decan si prodecan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nephelym Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 In legatura cu mel din taverna ...da sunt mishto pt un bairam , ceva ... mai e si aia cu soldatul ... pacat ca nu stiu numele la nici o melodie ...sau unde as putea gasi'o...eventual cu tot cu tab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts