Guest razvan_the mohawks Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 ma gandeam sa imi cumpar un amp din state si stiu ca la ei reteaua electrica da numai 110 v sau cat o fi. vroiam sa stiu unde pot sa gasesc si cat costa un transformator sau ce imi trebuie sa functioneze ampul la prizele noastre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeatH Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 ma gandeam sa imi cumpar un amp din state si stiu ca la ei reteaua electrica da numai 110 v sau cat o fi. vroiam sa stiu unde pot sa gasesc si cat costa un transformator sau ce imi trebuie sa functioneze ampul la prizele noastre? In general ampurile decente au o siguranta care iti permite sa comutezi intre 110v si 220v. Tot ce iti masi trebuie este un cablu de alimentare la 220v, care se gaseste oriunde Pe scurt, inainte sa cumperi respectivul amp, verifica daca are aceasta siguranta. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest razvan_the mohawks Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 era vorba de un mesa boogie..cred ca e destul de decent. mersi mult. credeam ca e vorba de o solutie mult mai costisitoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeatH Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Pune un link sa vedem despre ce e vorba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest razvan_the mohawks Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 e vorba despre un mesa single rectifier...cred ca stiti ampul ...nu stiu ce link sa pun ... inca nu saunt hotarat sa iau...mai bine zis nu am bani...dar ma batea la cap problema asta si am zis sa intreb. am cautat magazine online din america unde se vinde mesa boogie si nu am gasit niciunul. de ce asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts