Guest Wierdguy Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Prima mea incercare la asa ceva. Sper sa va placa. Cred ca de data asta am avut macar chitara in tune...cred. Hope you like it:D Vox_workshop_Duminizer.mp3 Stiu, inceputu e cu picioru stang.
mishu31 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Salut ! Daca vrei sa participi la concurs, nu aici trebuie sa uploadezi melodia, ci aici http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=16562 Oricum, daca stiai asta deja, scuze ! Destul de marfa melodia, mi-a placut ! Ai tras-o pe acustica, sau ce ? Ca suna cam ciudat ca ton pt. electrica.... Anyway, ai mai dat niste rateuri mici ici colo ! Mi s-a parut mie, sau ai avut doua chitari la un moment dat , pe la primul refren ? In general mi-a placut ! Tine-o tot asa ! Salutare !
Guest Wierdguy Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 da, la un moment dat erau 2 chitari...mi s`a parut ca suna bine cu 2 chitari. Nu e acustica, e electrica. Am pus pe hb din brigdge si singlu`ul din middle cred, sau neck cu middle si am adaugat medii din cubase. Mersi pt opinie.
Guest Wierdguy Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 come on! din greseli inveti, dar am nevoie de cneva sa mi le spuna!
Guest MrJackson Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ai grija la tempo si la benduri in primu rand. Apoi vezi ca ai multe iesiri din gama...
Recommended Posts