Guest TZepeSH Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Salut! Tot caut de ceva timp tab la Nebun de alb al lui Emeric Imre... Nu gasesc nicaieri. daca are cineva, va rog ajutati-ma.
Guest dudutsz Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 (edited) Sigur sunt greseli dar nu cred ca mari. Astept corecturi. Spor la cantat. Am incercat sa o pun cum o cant eu, poate notatiile nu sunt cele mai bune: h-hammer on p-pull off \-slide si b(1/2) e bend de jumatate de ton. Intro: e |------------------------------------------------------------------------------------------------ B|------------------------------------------------------------------------------------------------ G|----------------------------7------7\9-------10p9p7h9----7----9---10-----12----10-------9 D|------777----9---10-------------------------------------------------------------------------- A|--0-------------------------------------------------------------------------------------------- E|------------------------------------------------------------------------------------------------ e|-------------------------------------------------------------------------------------------------- B|--10----12----13---13---13----15b(1/2)----12h13p12----10h12p10-----9h10p9------------- G|-------------------------------------------------------------------------------------------------- D|-------------------------------------------------------------------------------------------------- A|-------------------------------------------------------------------------------------------------- E|-------------------------------------------------------------------------------------------------- e|-------------------------------------------------------------------------------8---7-------------- B|---------------------------------------------------------------------------------------8---------- G|--12----10-----9------7--------------------------------------------------------------------9---- D|-----------------------------10-------9-------7----7----9----10\12\14-------------------------- A|-------------------------------------------------------------------------------------------------- E|-------------------------------------------------------------------------------------------------- e|-------------------------------------------------------------------------------------------------- B|-------------------------------------------------------------------------------------------------- G|--5----4----------------------------------------------------------------------------------------- D|---------------5--------------------------------------------------------------------------------- A|---------------------7--------------------------------------------------------------------------- E|-------------------------------------------------------------------------------------------------- solo 1 -mic e|-------------------------------------------------------------------------------------------------- B|-------------------------------------------------------------------------------------------------- G|----5-----7----9-----9-----7------5------9-------7----4----5----7----7---5----4----7---5---- D|-------------------------------------------------------------------------------------------------- A|-------------------------------------------------------------------------------------------------- E|-------------------------------------------------------------------------------------------------- e|--5---8---8\10---7h8p7----5h7---8--7---5---4---5---7-7----8p7p5-----8-----7--- ---------- B|--5-------------------------------------------------------------------------------------8------- G|--5-----------------------------------------------------------------------------------------9--- D|------------------------------------------------------------------------------------------------- A|------------------------------------------------------------------------------------------------- E|------------------------------------------------------------------------------------------------- e|--- B|--- G|---5--4 D|----------5-- A|---------------7 E|--- Am Acord("F");F Acum sunt mai pustiu ca-ntotdeauna Acord("C");C Acord("E7");E7 De cand ma simt tot mai bogat de tine Acord("Am");Am Acord("F");F Imi stau pe tample soarele si luna Acord("C");C Acord("E");E Acord("Am");Am Acum mi-e cel mai rau si cel mai bine Acord("Am");Am Acord("F");F Si uite, nu are cine sa ne-ajute Acord("C");C Acord("E7");E7 Abia mai tine lumea ale sale Acord("Am");Am Acord("F");F Si-ntr-un perete alb de muze mute Acord("C");C Acord("E");E Acord("Am");Am Nebunii negrii cauta o cale Acord("F");F Acord("G");G Acord("C");C Ref: Si te iubesc cu mila si cu groaza Acord("F");F Acord("E7");E7 Caci ce-I al tau mi se cuvine mie Acord("F");F Acord("E");E Acord("Am");Am Ca un nebun de alb ce captureaza Acord("F");F Acord("E");E Acord("Am");Am Regina neagra pt vesnicie Edited December 1, 2009 by dudutsz
Recommended Posts