Guest h00k Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Primul numar http://rapidshare.de/files/5750938/METAL_C...-_NR.2.rar.html Al doilea numar http://rapidshare.de/files/4174652/Metal_C...inala_.pdf.html Enjoy E un proiect in dezvoltare al unui prieten. Critici, alea alea pls puneti aici In rest, numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest novakane Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Sincer ca idee merge, dar ai niste greseli mari de tipar . Ai grija la fonts, la editare (ca ai multe greseli de ortografie). Dak mai ai nevoie d ceva si pot sa te ajut cu cea mai mare placere. Eu zic, sa te axezi pe formatii mai "actuale" decat Metallica, care sincer deja "au dat ortu popii" cu ultimele materiale scoase. Cand faci recenzii sa fie mult mai dezvoltate nu 5 linii acolo, si sa ai cat mai multe interviuri, chiar poti sa faci reclame la cateva case de discuri (poa mai castigi si tu un ban, nu sunt sigur dar cred ca se poate de le faci reclama ). Si mai lucreaza la calitate putin pls:). In rest e ok. Dak mai ai nevoie de recenzie la niste formatii romanesti, eu pot sa fac la Unchain the wolf si Mass murder genesis de la Vokodlok si Avatar - the alchemyst si live in mozartstrasse:). Ave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest P.Matei Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Va primesc pe toti cu siguranta Dar trebuie lucrat si la design , ca arata cam nasol revista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Novokane, eu cred ca Metallica au cam dat ortul popii dupa 1991, "Load" si "Reload" fiind, cu mici exceptii, slabe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronniefrown Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Novokane, eu cred ca Metallica au cam dat ortul popii dupa 1991, "Load" si "Reload" fiind, cu mici exceptii, slabe... Tu mai crezi si ca Avril Lavigne are talent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Gogule, probleme?Nu am dreptul la opinie si la exprimarea libera a acesteia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronniefrown Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Ba ai Dorele. Doar ca trebuie sa-ti dai seama ca nu esti singurul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Nu mi se pare deloc interesanta revista. Mai bine intru pe metalfan.ro si citesc acolo. Totusi e de laudat initiativa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest P.Matei Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Nu mi se pare deloc interesanta revista. Mai bine intru pe metalfan.ro si citesc acolo. Totusi e de laudat initiativa nici mie , si am dat deja faliment . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts