horica Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 (edited) pe 6 septembrie,elvetienii de la GOTTHARD au concert in kavarna,bulgaria(nici nu ma mai mir) intrarea va fi libera iar berea bulgareasca e ieftina si buna... http://www.pro-rock.net/eng/info/livedet.php?id=324 eu ma duc...sa-i vad si mai ales sa-i ascult ....mai merge cineva? rock on Edited September 3, 2007 by horica
horica Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 super cantare!!!! cei care au mai fost la kavarna,la festivalul din iunie,cred ca stiu ce zic:super organizare,sunet impecabil si pe deasupra am nimerit la zilele orasului...bere si specialitati locale din belsug la preturi de nimic... cat despre gotthard:impecabili,super profi,un hard si r'n'r extraordinar... imi pare rau ca a trebuit sa plec ca mai urmau 2 zile de concerte... si cand te gandesti ca cea mai mare dorinta a primarului e sa-i aduca pe ac dc.... o sa vina si niste poze cum se descarca de pe aparat....daca vreti sa-i ascultati intrati pe site-uri... rock on
horica Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 steve lee(voce) la probele de sunet.....
Recommended Posts