Guest Bisqit Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Mi se pare asa de grea melodia asta .. pare simpla da numi dau seama de acorduri .. pe Tabulaturi.ro cica ii cu capodastru pe fret`u 2 .. am incercat si numa nu iese .. AJUTOOORRR !!!
Guest Bisqit Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Si dupa cum ii pe tabulaturi.ro .. nu merge nici moarta .. toata ziua am incercat sa o scot si nici cum .. Haideti mah .. careva .. va rog
Guest Bisqit Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Daca reuseste careva sa scoata tabu la melodia asta super .. va rog incercati .. nu partea de clape .. ci doar chitara .. eu nui dau de capat nici cum.. daca cumva nu va iese incercat si cu un capodastru pe fretu 2 .. Multumesc anticipat !
Guest Bisqit Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Haideti mai .. nici unu nu poate sa faca un tab la piesa asta ? Va rog mult
Guest rasgeado Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Imi place melodia asta si vroiam mai demult s-o fac. Am postat-o aici, cred ca e o versiune mai buna, enjoy.
Guest Bisqit Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Imi place melodia asta si vroiam mai demult s-o fac. Am postat-o aici, cred ca e o versiune mai buna, enjoy. Nu e chiar asa .. acordurile sunt aceleasi .. pana la urma am reusit eu sa o scot cu un prieten .. dar felul cum ciupeste corzile .. e putin diferit oricum multumesc.
Recommended Posts