Guest hututui Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 cam asa se iubesc oamenii in China chinese_love.mp3
Guest Raskolnikov Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 cam asa se iubesc oamenii in China Nu vad legatura cu china, dar mi-a placut bucata.
bolly Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Nu vad legatura cu china, dar mi-a placut bucata. nici io.pui si bt-ul pls?
Guest hututui Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 am sa il pun cand ajung acasa, acum sunt la serviciu. mai trebuie lucrat la el. titlul piesei e o glumitza cu care maschez incapacitatea de a gasi titluri pentru piesele mele!
bolly Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 am sa il pun cand ajung acasa, acum sunt la serviciu. mai trebuie lucrat la el.titlul piesei e o glumitza cu care maschez incapacitatea de a gasi titluri pentru piesele mele! ..k...10x!
Guest hututui Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 suna cam prost, nu p[rea am avut mult timp la dispozitie. vezi ca tempoul e 74, daca vrei sa mai adaugi ceva. neg.chin.mp3
bolly Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 suna cam prost, nu p[rea am avut mult timp la dispozitie.vezi ca tempoul e 74, daca vrei sa mai adaugi ceva. mersi de btu!suna ok stai linistit.poate dam un jam pe el dak esti de acord numa bine!
Recommended Posts