Guest guitar_grl Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 O canta niste prieteni(chitaristu si solistu formatiei Turnir)....crd k e singura acustica care o au inregistrata So?ce zicetzi? ...la topicu trupe o putezti asculta si in varianta electrica..
Guest byt3y0u Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Hey ... super frumos eu colind mai toata ziua pe forum la inregistrari si iau tot ce imi place;)) ai locu 3 # in folderu meu cu muzica facuta de romani !!! Frumos bv tie si baiatului cu vocea sexy !! versurile sunt wow am ascultat melodia asta intr-o noapte cu prietena si a sarit pe mine
chris_27 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Mi/a placut textul. E foarte bine cand puteti transmite ceva indiferent cum. prin text,prin muzica sau prin amandoua.
Guest domnul Rig Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Tari versurile, dar tipul nu prea are vocea potrivita pentru ele. Parca canta pe nas. La un text asa finger-pointing/acuzator, merge o voce mai groasa, mai puternica - ma gandesc la Covaci si In umbra marelui urss.
Recommended Posts