Guest florii_morii Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 am vazut pe multe chitari acustice, montate sub corzi, o doza improvizata... de unde se fac rost? sunt speciale pentru asa ceva? mersi
denis_symbiotic Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Sunt doze speciale care pot fi montate pe ghitari acustice. Uita-te aici http://www.mcmusic.ro/brandprod.php?Brands...andCategsID=191
ambrozie Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Daca esti doar curios sa vezi cum se comporta, poti sa-ti improvizezi tu asa ceva dintr-un microfon (nu chiar din ala ieftin de tot). Desigur, nu se compara rezultatele, dar pentru o idee de ansamblu e de ajuns.
Guest florii_morii Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 mersi mult am sa studiez putin ofertele de facut nu stiu daca am sa ma bag.. as cauta ceva la mana a doua mai degraba mersi oricum ne mai auzim pe forum
ambrozie Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Nu vreau sa fiu bagacios, dar daca n-ai o acustica foarte, foarte buna, nu da bani pe o astfel de doza, mai ales ca vad ca nu prea sunt doze de acustice ieftine. Si mai ales, nu cumpara pentru ca iti place ideea fara sa fi ascultat si testat personal.
Recommended Posts