George Razvan Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Salut! Sunt începător la chitară și caut pe cineva din București cu care să cânt și să învățăm împreună, fără presiunea de a fi deja „buni”. Am 4 chitări (electrice): Enya Nova Go Sonic Harley Benton Stratocaster Gibson Les Paul (o tin pentru acasa) AeroBand Guitar (corzi de silicon - buna pt. incepatori) Am acces la două săli unde putem cânta, deci partea de spațiu e rezolvată. În momentul ăsta învăț în principal cu Yousician și Gibson App, care mi se par foarte bune, iar pentru unele piese folosesc și Songsterr. Ideea ar fi ca la început să putem cânta împreună folosind aplicațiile/taburile, iar treptat să învățăm câteva piese suficient de bine încât să le cântăm și fără ele. Nu caut neapărat un chitarist experimentat. Din contră, mi-ar plăcea să găsesc pe cineva aflat într-o zonă similară, cu care să progresăm împreună și să ne motivăm reciproc. În paralel dezvolt și un software legat de învățarea/practicarea chitarei. Dacă te interesează și partea asta și ai chef să te implici sau să-l testăm împreună, cu atât mai bine — dar nu e deloc o condiție. Dacă sună interesant, dă-mi un mesaj și vedem dacă ne potrivim ca stil și ce piese am putea începe să cântăm.
Recommended Posts