www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pret: 1100 RON
Link producator: https://www.soundcreation.ro/efecte-de-chitara-cid448/walrus-audio-mako-d1-mkii-id80383.html
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi
Vând pedală de delay Walrus Audio Mako D1 MKII (V2) în stare impecabilă. Este unul dintre cele mai complete, inteligente și compacte delay-uri de înaltă fidelitate de pe piață în acest moment. [1]
Dacă iubești opțiunile și calitatea audio de pe Strymon Timeline, dar nu ai spațiu pe pedalboard sau vrei o unitate mai modernă, D1 MKII este alternativa perfectă și completă: îți oferă aceeași putere masivă de procesare și versatilitate extinsă, dar într-o carcasă ultra-compactă, extrem de prietenoasă cu spațiul. Stie orice, de la digital crystal clean, analog cald, tape psihedelic pana la cele mai dubioase moduri de avioane cu reactie si rachete balistice. O vând pentru că îmi reorganizez setup-ul.
  • 6 Algoritmuri Premium: Digital, Mod, Vintage, Dual, Reverse și noul algoritm Grain, dar care vin cu o gramada de subreglaje care le pot face infinit mai multe
  • Ecran OLED integrat: Spre deosebire de prima versiune, MKII vine cu display clar pentru un control perfect al BPM-ului și navigare facilă prin meniuri. 
  • Control Stereo Total: Lățime stereo ajustabilă (panning și Haas effect) pentru peisaje sonore masive.
  • Conectivitate completă: Full Stereo In/Out, MIDI total (până la 128 de preseturi salvabile) și port USB pentru actualizări de firmware.
  • Funcții avansate: Tweak complet pentru modulație, textură (Age/Tone), subdiviziuni Tap Tempo dedicate și funcție de ramping la apăsarea lungă a switch-ului. 
Nou costa peste 2400 lei la Sound Creation, eu doresc pe a mea 1100 lei, pret FIX si NU doresc schimburi. 
Contact 0731 444 646

20260722_143933.jpg

20260722_143953.jpg

• Like 1