Blackthorn Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Pret: 3000 EUR Localitate: Bucuresti Contact: 0731 444 646 Link producator: https://reverb.com/item/93498497-2021-fender-custom-shop-ltd-gc-double-bound-stratocaster-journeyman-relic-aztec-gold-w-ohsc Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Fender Custom Shop LTD Edition Double Bound Stratocaster Journeyman Relic este un model Limited Edition fabricat in divizia Custom Shop a Fender. Este un instrument foarte rar, fiind fabricat intr-un numar foarte limitat de exemplare in 3 sau 4 finishuri. A mea se pare ca este cea mai rara dintre toate, Candy Apple Red. Chitara este facuta din materiale de top si echipata cu tot ce are mai bun Fender. Corp alder, grif roasted maple cu tastiera de rosewood, radius compound 7.25-9.5 (comoditate maxima in primele pozitii pentru acorduri si perfect setabila pentru benduri de la tasta 12 in sus). Vine echipata cu un set de doze handwired speciale, care nu s-au facut decat pentru acest model. Ca si restul chitarii sunt facute la specificatii de strat 1960 si ofera cel mai pur ton de strat posibil, chimey, cald si foarte dinamic. Chitara este una cu totul speciala, griful profil 1963 este extrem de comod, nici gros, nici subtire, pica perfect in palma. Este foarte loud la rece, iar amplificata este exact cum te astepti sa sune un strat. Este setata perfect si nu are alte urme de uzura decat cele de relic pe care l-a facut Fender in fabrica. Culoarea este greu de fotografiat, in realitate arata mult mai bine. Vine insotita de case-ul original, COA, specs sheet si alte acareturi cu care a parasit fabrica. Modelul a fost fabricat ca editie speciala doar in 2021, intr-un numar foarte limitat de exemplare. Se gasesc rar second hand in jurul a 4000 euro. Eu doresc pe a mea 3000 euro. Pretul nu este negociabil decat in sus (adica in crestere) si NU doresc schimburi, am deja mai multe decat e necesar. https://reverb.com/item/93498497-2021-fender-custom-shop-ltd-gc-double-bound-stratocaster-journeyman-relic-aztec-gold-w-ohsc Contact 0731 444 646 3
Recommended Posts