remus.tm Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pret: 800 Localitate: Timisoara Contact: DM aici Link producator: https://www.muziker.ro/tc-helicon-play-acoustic Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand aceasta unitate achizitionata de pe muziker in 2021, folosit doar in casa, are folia pe ecran(se vede in poza cu niste air bubbles), 100% functional cu toate accesoriile, ambalajele si cutia originala. Vand pt ca nu mai am acustica si sta in dulap de cateva luni. Merge si pe chitara electrica dar am alta unitate pt alea L-am folosit ca multi effect processor pt voce + chitara, poti configura fiecare chain cu efecte si poti activa patches cu footstomps. Pt voce are efecte pt compresie, modulation, space/time si pitch correction sau coloring, si stacked harmonies(bazat pe key setting). Pt chitara are efectele standard plus BodyRez, care e un fel de IR ce face un DI de chitara acustica sa sune ca un setup de mic-ing De asemenea are output-uri separate pt chain-ul de voce si chitara DI (pt FOH), dar pot fi si combinate din setari Acum costa 1250, l-am luat cu 1100, cer 800, si achit eu transportul, trimit oriunde in tara. Sau se poate vedea/asculta/incerca in Timisoara. DM daca esti interesat
Recommended Posts