www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Pret: 300 euro
Link producator: https://g4m.com/product/g4m-638-baritone-electric-guitar-tobacco-sunburst/
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

De vanzare un Subzero Rogue VI (actualmente redenumit G4M638 de catre Gear4music)

Scale 30", 22 taste, Maple Neck, Laurel Fretboard, 16" fretboard radius, Nut Graphtech, Alder Body.  

Chitara a fost folosita in principal ca platforma de incercat doze/backup guitar.  

Acum are pe ea Seymour Duncan Pegasus in bridge si Seymour Duncan 59 in neck, splitabile, single pushpull volume Allparts pot. 

Are o julitura langa bridge si inca o lovitura mai greu sesizabila in partea de jos a corpului de cand am cumparat-o, multumesc UPS. Sub pickguard am rutat-o ca sa aiba mai mult loc de baterie + push pull pots de cand a avut pe ea doze EMG la un moment dat. 

Chitara nu are absolut nicio problema, mai am doua baritoane de acelasi scale si nu cred ca am reusit sa ma inteleg prea bine cu ea din cauza profilului gatului, se pare ca m-am obisnuit de-a lungul anilor prea mult cu Fender/Squier. 

O vand pentru ca nu prea cant pe ea. 

VIne cu pickguardul original, dozele originale, dunlop straplocks+o husa Fender. 

Noua a fost 200 de lire+transport, pretul meu cu upgrades plus husa plus componentele originale e 300 eur usor negociabil, pe Reverb cand se mai gasea se dadea in ceneral cu 350-400 euro daca avea ugrades.  

Nu trimit in tara.

Se poate incerca in Bucuresti.

Schimb doar cu Squier VI+diferenta din partea mea. 

_subzero-2026.jpg

Edited by merz