Blackthorn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pret: 2400 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0731 444 646 Link producator: https://www.thomann.de/ro/prs_mt_15_amp_v2.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi PRS MT15 este un head de 15W full lampa, model semnatura al celebrului chitarist Mark Tremonti de la Alter Bridge. Amplificatorul are un sound 100% american, cele 2 canale fiind un clean de tip Fender, fiind inspirat in mod clar din Twin Reverb, are si tonul si raspunsul unuia daca este cuplat la difuzoarele potrivite, bineinteles, plus canalul de drive luat de la Mesa Boogie Rectifier. Ce mi se pare interesant este ca s-a ales solutia corecta, desi mai costisitoare pentru a obtine un ton huge pentru un amplificator mic, respectiv 6 lampi 12AX7 in preamp, si 2 lampi 6L6 in final, lampi care se folosesc pentru Recto-urile de la Mesa. In mod normal, pentru 15W erau suficiente 2 lampi EL84, sau 6V6, dar PRS a ales sa puna 6L6 si sa le subtacteze. Beneficiul este un ton mult mai mare, mai autoritar, si mult mai mult headroom, senzatia este ca amplifcatorul are mult mai multa putere decat se lauda PRS (ceea ce probabil ca si este cazul). Totul este pus intr-o carcasa metalica foarte eleganta, care vine si cu e geanta de transport. Celelalte specificatii sunt: switch de 15/7W, pentru unde este nevoie de mai putina putere, bucla de efecte facuta exemplar, plus corectii pe 3 benzi independente pe fiecare canal. Pentru cine doreste un ton american modern, intr-un format foarte usor transportabil, nu cred ca exista o solutie mai potrivita care sa nu coste de cateva ori mai mult. Se poate canta orice pe el, de la jazz, country si funck, pana la metal extrem acordat sau dezacordat, dupa cum se doreste, si culmea ca toate suna super bine. Headul canteste doar 8 kg. Este varianta Mk1, care a iesit la mijlocul anului 2025 din fabricatie, fiind inlocuita de Mk2, care are in plus un pseudo canal de crunch, practic un switch care atenueaza din gainul canalului de drive un anumit procent. Un electronist bun poate face asa ceva extrem de simplu, din cate imi dau seama este o rezistenta inseriata in circuit activabila cu un switch. A fost luat acum cateva luni de nou, si folosit 2, maxim 3 ore. L-am luat pentru a il cara la concerte, atunci cand nu exista backline, dar nu a fost cazul pana acum, asa ca a stat fix degeaba. Vine impreuna cu husa originala si footswitch. Varianta actuala costa 4900 lei la Thomann, al meu este ca nou, si doresc pe el 2400 lei, adica sub jumatate. NU negociez si NU doresc schimburi. https://www.thomann.de/ro/prs_mt_15_amp_v2.htm Contact 0731 444 646
Recommended Posts