Blackthorn Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pret: 9000 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0731 444 646 Link producator: https://www.thomann.de/ro/gibson_les_paul_standard_50s_hcs.htm?atr=true Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un Gibson Les Paul Standard fabricat in USA in anul centenar 2015, de aici si sigla cu 100th Anniversary. Modelul vine si cu bune si cu rele, depinde de ce cauta fiecare. Este reteta clasica, corp si grif mahon, top flamed maple si 2 doze Burstbucker Pro splitabile prin potentiometrii push pull. Ca o particularitate a modelelor din 2015 vin cu nut din bronz, holograma lui Les Paul pe spate, logo 100th Anniversary si controversatul sistem de acordaj automat, care in multe cazuri face mai multe probleme decat ce ar trebui sa faca. In cazul acestui instrument a fost schimbat cu un set de mecanisme de acordaj clasice de cea mai buna calitate, respectiv Gibson Deluxe, model folosit si pe Standardul actual. Griful se simte bine in palma, tastele sunt in stare foarte buna, fara urme vizibile de uzura, este setata impecabil de un lutier cunoscut si apreciat. Are pe spate urme de la curea, dar nimic grav, in rest zgarieturile acelea fine de praf in nitro. Este un Les Paul reusit, foarte frumos si care face foarte multe tonuri bine, este un rock'n roll machine. Va face pe cineva foarte fericit, eu am lasat nostalgia in urma si am trecut la chitari mai moderne. Vine insotita de hardcase-ul original Gibson. Modelul de Standard ctual este in jurul a 13000 lei la Thomann, doresc pe acest exemplar care a imbatranit precum vinul timp de 10 ani 9000 lei. Nu doresc schimburi decat cu apartament cu 3 camere ultracentral/ https://www.thomann.de/ro/gibson_les_paul_standard_50s_hcs.htm?atr=true Contact 0731 444 646
Recommended Posts