Blackthorn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pret: 7600 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0731 444 646 Link producator: https://www.thomann.de/ro/prs_ce_24_fire_red_burst_601862.htm?atr=true Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un PRS CE-24, culoarea Trampas Green, fabricat in USA in 2020. Seria CE este fabricata in USA, fiind incadrata de catre producator intre seria S2, mai ieftina si Core, ceva mai scumpe. Chitara este in stare foarte buna, cu urme usoare de folosire, singurul defect cosmetic fiind un ding mic la tasta 15, fotografiat in ultima poza. Este in stare complet originala, mai putin corzile, schimbate recent si setata la perfectie cu un set de 10-46. Este un instrument premium, construit impecabil, cu materiale premium. Corp din mahon cu top flamed maple, grif din maple cu tastiera de rosewood, 24 taste lucrate impecabil, locking tuners si unul dintre cele mai bune sisteme de tremolo din industrie, patent PRS. Dozele sunt PRS 85/15 si sunt extrem de versatile, cu dinamica foarte buna, suna rotund, dar si cu multa claritate. Au o separare foarte buna a notelor, cu un ton cald, dar si decupat, Se spliteaza prin potul push pull fantastic, tonurile de single coil sunt foarte muzicale, si extrem de folosibile in live, dar si in studio. Este un instrument deosebit de versatil, si complet. Poate fi folosit cu succes in absolut orice context muzical, de la manele, jazz, country, classic rock, pana la cele mai suparate metale. Vine insotita de softcase-ul PRS original, maneta de tremolo si o gramada de hartii pe langa. Tastele sunt >95%, lucrate impecabil de producator. Nu am de gand sa o laud prea mult, cine stie despre ce este vorba stie, ceilalti sunt invitati sa o probeze. Evident, ar fi frumos sa vina si cu banii la el. Noua costa astazi 14600 lei la Thomann, eu vreau pe a mea 7600 lei. Este foarte probabil cel mai ieftin exemplar de pe internet varianta gloss cum este a mea. Pretul este FIX si NU doresc schimburi. https://www.thomann.de/ro/prs_ce_24_fire_red_burst_601862.htm Contact 0731 444 646 2
Recommended Posts