Bojoganstein Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pret: 2700 Localitate: Iasi Contact: andreibojoga2599@gmail.com Link producator: https://www.guitar-planet.co.uk/diamond-zoltan-bathory-zb-fr-halcyon Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Hello! Am decis sa vand chitara deoarece a trecut ceva timp de cand nu am mai cantat la ea si mai bine sa aiba un stapan nou decat sa stea sa prinda praf. Chitara a fost cantata cateva concerte live, dar in mare parte in studio. Halcyon ZB-FR Black Moonrise Unele lucruri de stiut: 1. Chitara a fost cumparata B-Stock de pe Thomann in 2017 si cand a venit am observat problema de la headstock (Functional nu are probleme). 2. Am pierdut suruburile de la backplate, pentru ca eu oricum cantam cu el scos. 3. Sunt cateva zgarieturi pe spatele chitarii datorita miscarilor din timpul concertelor. Chitara suna si se simte ca in prima zi. Mai multe detalii pe pagina producatorului. Zoltan Bathory Signature (Five Finger Death Punch) Doze: Seymour Duncan Pegasus / Sentient De asemenea, chitarii va fii trimisa cu o husa Fender FE620 E-Guitar Gig Bag (inclusa in pret) Livrarea se face doar prin curier OLX sau personal in Iasi in zona Little Texas. 1
Recommended Posts