Blackthorn Posted Saturday at 11:20 Posted Saturday at 11:20 Pret: 7500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0731 444 646 Link producator: https://www.youtube.com/watch?v=5TwcY_ZVRFA Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi PRS CE-24 Semi Hollow este un instrument fabricat in USA la cele mai inalte standarde ale brandului PRS. Culoarea este una speciala, fabricata in numar limitat de exmplare, Whale Blue Smokeburst, doar in 2021. Chitara este in stare foarte buna, fiind cantata ocazional, cu usoare urme de folosire, mai ales pe spate specifice finisajului cu lac nitro si culorii gloss black (cuc are este vopsit spatele), dar overall in stare ff buna. Tastele sunt can noi, si beneficiaza de un setup impecabil la lutier. Este un intrument extrem de versatil, construit in jurul ideii de tonuri de clean si crunch extraordinare, la acest lucru ajutand din plin electronica (ma refer la dozele 85/15 care se ofera tonuri exceptionale atat in mod full humbucker, cat si in mod single coil), dar si pentru ca jumatatea superioara a corpului chitarii este goala (de unde vine si numele de semi hollow). Faptul ca este semihollow vine cu 2 avantaje majore: rezonanta exceptionala la rece, sustain pe masura, dar si ca este foarte usoara. Pentru cine canta foarte mult este o alegere exceptionala, greutatea de numai 3 kg fiind super usor de carat cu orele in spate. Griful este unul perfect, fiind finisat satin se simte exceptional la mana. Nu vreau sa o mai laud, ca nu are sens, cine se uita la acest anunt, presupun ca stie despre ce este vorba. Eu o vand pentru ca mai am 2 PRS CE, iar pe acesta am luat-o la un schimb, deci sunt ceva cam multe. Nu sunt interesat de nici un schimb, decat cu lei sau euro. Nu prea se mai gaseste in stoc de noua, iar finisajul acesta nu prea se mai gaseste nici SH. Thomann vinde un CE-24 fara semihollow la aproximativ 2900 euro, cele semihollow veneau cu un upcharge de aproximativ 200 euro. Eu doresc pe a mea 7500 lei sau 1500 euro. https://www.thomann.de/ro/prs_ce_24_fire_red_burst_601862.htm?atr=true Contact 0731444 646 2
Recommended Posts