AlexCosofret Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pret: 1300 Localitate: Bucuresti Contact: 0766346939 Link producator: https://www.ikmultimedia.com/products/tonex/?srsltid=AfmBOoo2uDidcsVe25jHOjVkEkjLPblFm84z0BFf5gYyobziv5PdPF-0 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând pedală IK Multimedia TONEX în stare impecabilă, folosită foarte puțin. A fost cumpărată nouă de la Zeedo din zona Panduri, dar mi-am dat seama rapid că nu este ceea ce aveam nevoie. Stă în cutie de aproximativ 2-3 luni. TONEX este mai mult un simulator de amp și cabinet extrem de avansat, ideal pentru studio. Funcționează excelent conectat la o interfață audio sau direct într-un amp pus pe standby, oferind tonuri realiste și o versatilitate incredibilă. Am investit aproximativ 25-30 de euro în preseturi și sunt dispus să plătesc eu 100 de lei pentru transferul de ownership către noul utilizator, ca să fie totul în regulă. Este pedala pe care o găsiți pe Thomann sau în alte magazine mari, dar aici o luați mult mai avantajos. Perfectă pentru cei care folosesc ecosistemul TONEX și vor un ton de calitate într-un format compact.
Recommended Posts