maur Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Nume: Tremol-No Pin-type. Pret: 65$ cumparat din State. Ce stie sa faca: Stabilizeaza sistemul tremolo tip floyd rose. Are 3 moduri de functionare: -Full Floating Mode -Hardtail Mode -Dive Only Mode Clipuri recomandate: Demonstration: Tremol-No Clamp-type Installation Tremol-No Pin-type Installation Video Dupa 2 luni de rugaminti adresate fratelui meu care e in State, am intrat in posesia mult doritului TREMOL-NO. Toti (sau aproape toti) cei care au chitari cu tremolo tip floyd, daca sunt cinstiti, pot confirma urmatoarea chestie: Trebuie sa te porti cu grija cu tremolo-ul tau, pt ca in timp, dak il folosesti mai cu „entuziasm” (apesi si tragi de whammy bar mai tare) chitara intr-un final se dezacordeaza (mai mult sau mai putin). Solutia: Tremol-No http://www.tremol-no.com/ sau Hipshot Termsetter http://www.hipshotproducts.com/cart.php?m=...etail&p=115 Am sa spun azi vreo cateva vorbe despre Tremol-No. Despre Hipshot Termsetter...alta data..intentionez sa-mi iau unul pt fenderake. Instalare: Dupa ce am vizionat clipul de instalare de vreo 10 ori (pt sistematizarea informatiilor) m-am apucat de treaba. Am urmat pas cu pas instructiunile din clip si totul a mers ca la carte...sau ca la clip.. Doar faza cu lipirea benzii (leucoplast) nu mi-a iesit foarte bine. Am aliniat, am masurat, am inlocuit „gheara” veche de la Ibanezul meu GRG270 cu cea de la Tremol-no, am pus arcurile la loc, si cand am dat pe corzi...chitara era dezacordata...destul de tare...nu ca in clip... Am repus-o in drepturi...adica am acordat-o si am inceput sa ma „joc” cu acele suruburi..ca sa trec, consecutiv, in toate cele trei moduri de functionare. Rezultat: Pana acum sunt multumit de Tremol-no..suna ca in reclama.. ...stiu. Functioneaza corect in toate cele trei moduri. Nu am taiat coarda... ca in clip, doar am dezacordat una...si celelalte raman acordate. Parti bune: Pe langa faptul ca stabilizeaza sistemul de tremolo...se instaleaza fff usor (la mine a durat aprox.10min). Nu dai gauri suplimentare. Parti rele: Inca nu m-am dumirit daca totusi stabilizarea nu tine foarte mult si de arcuri. Adica responsabilitatea stabilizarii revine 90% arcurilor si 10% lui Tremol-No. Sau invers? Mai vedem...timpul isi va spune cuvantul. Nota 9/10 Cred ca ar merita 10, dar ramane totusi intrebarea scrisa la partile rele. Am sa revin cu comentarii daca se schimba ceva...in timp.
Recommended Posts