ponker133 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Salut, Sunt momentan un one man band si am un mic studio "in devenire" unde fac inregistrari cu material original si cover-uri (dar tind sa merg serios pe chestii originale). La capitolul inregistrari incerc sincer sa invat pe parcurs ce si cum sa fac, iar studio-ul este un proiect DIY (deci nu are cele mai ideale conditii, dar am echipament). Genul de muzica e experimental, dar in principiu se invarte in jurul genurilor mentionate in titlu, cu tendinte mici (dar foarte mici) catre metal (sau grunge). In principiu sunt chitarist si vocalist in trupa si cant de vreo 4 ani la chitara. Caut un tobosar si un basist cu experienta la nivel mediu. Ar fi ideal daca basistul ar sti sa cante si la chitara pentru ca imi place sa mai schimb rolurile si sa mai cant si la bas din cand in cand Influente: Black Flag, Bad Religion, The Germs, Dead Kennedys, Minor Threat, The Stooges, Nirvana, Soundgarden, Bad Brains, AC/DC, The White Stripes, Led Zeppelin, Thin Lizzy, GNR, Rush, Pink Floyd etc. (in principiu hardcore si punk din anii 70-90 si old school rock de mai multe genuri) Cerinte: - in jur de 20 de ani (more or less; ca idee eu am 19 ani) - sa locuiasca in bucuresti - sa poata totusi sa dedice mai mult timp pt repetitii si pt trupa in general (adica nu numai o data pe sapt de exemplu) - basistul sa aiba cel putin un bass amp care sa-l poata aduce (am doar un amp la mine) Rog seriozitate Contact: 0743 923 613 pe whatsapp
ponker133 Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago (edited) am uitat sa zic ca nu ar strica daca basistul ar face si vocals (cel putin backing) Edited 4 hours ago by ponker133
Recommended Posts