lorandmarton Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pret: 700 Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0752439754 Stare: Uzura avansata Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând o chitară electrică vintage Kingston, fabricată în Japonia (~anii '70), în finisaj red sunburst. Este un model rar, cu un singur pickup în poziția neck cu sunet cald, ideal pentru blues, rock, garage sau lo-fi. Ce s-a făcut la ea (restaurare parțială): Curățare profesională completă Bridge, nut, saddle și string retainer noi Corzi noi: Ernie Ball 2215 - Hybrid Slinky 10 Ce trebuie știut: Tonul nu funcționează momentan. Pot oferi gratuit un potențiometru nou, dar nu l-am înlocuit pentru a păstra componenta originală intactă Acțiunea este un pic înaltă, ca la multe chitare vintage din perioada respectivă (eu l-am folosit ca si slide guitar) Estetică vintage autentică, cu urme de uzura specifice vârstei, dar fără crăpături majore sau daune. Pickup-ul din neck funcționează și are un sunet specific chitarilor japoneze old-school importate in SUA in anii 60-70. Se poate testa in Cluj Napoca, la cerere trimit video si orice aveti nevoie
Recommended Posts