Blackthorn Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pret: 2600 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0731444646 Link producator: https://www.zeedoshop.ro/produs_fender-player-jazzmaster-pwh_37987_0?gad_source=1&gad_campaignid=20375654045&gbraid=0AAAAADrZrqxHx5Jhub4t1URgw0d2r0YC_&gclid=CjwKCAjw3rnCBhBxEiwArN0QE_Jg_nwyl0mG4giJbsLUTLMT2gApCNGSZ7NVhhy57BHV7JPjZfPdAhoCZbsQAvD_BwE Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un Fender Player Jazzmaster in culoarea Capri Orange. Chitara este in stare buna, este modelul aniversar (poate pentru unii conteaza) si este un amestec intre vintage si modern: corp alder, grif maple cu tastiera pau ferro, 22 taste si profil modern C, bridge clasic de Jazzmaster, 2 doze humbucker splitabile alnico 2, switch cu 3 pozitii si potentiometru de ton push pull care spliteaza dozele in single coil. In felul acesta se pot obtine o multitudine de tonuri, care suna surprinzator de bine pentru o chitara din acesta categorie de pret. Este setata comod, este usurica pentru un offset, rezonanta si asteapta sa fie cantata de un nou proprietar. O am in urma unui schimb, dar pentru ce face prefer un PRS (ce-i drept de cateva ori mai scump). Este perfecta pentru coveristii cu atitudine sau pentru cantaciosii de rock alternativ. Vine cu bara de tremolo si atat, ca asa stie fender sa le vanda. Modelul este retras de Fender din fabricatie de anul trecut cred, singurul loc in care l-am gasit in stoc fiind Zeedoo, doar ca e o culoare care nu prea e culoare ... In fine noua costa 3700 lei, eu vreau pe a mea 2600 lei. Pretul este FIX si NU doresc schimburi, de data asta am nevoie de bani, poate doar un Stratocaster Custom Shop, fara nici o diferenta de bani (pentru cine ma intreaba de schimburi) https://www.zeedoshop.ro/produs_fender-player-jazzmaster-pwh_37987_0?gad_source=1&gad_campaignid=20375654045&gbraid=0AAAAADrZrqxHx5Jhub4t1URgw0d2r0YC_&gclid=CjwKCAjw3rnCBhBxEiwArN0QE_Jg_nwyl0mG4giJbsLUTLMT2gApCNGSZ7NVhhy57BHV7JPjZfPdAhoCZbsQAvD_BwE Conat 0731 444 646 1
Recommended Posts