Blackthorn Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pret: 10 000 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0731 444 646 Link producator: https://www.nashguitars.com/smodels Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Nash S81 este un model 80's hotrodded stratocaster, facut de unul dintre cei mai cunoscuti producatori boutique, Bill Nash. Este cunoscut pentru replicile high end de strat si tele, in special cele imbatranite, care suna fantastic de bine si sunt lucrate cu mare atentie din materiale ultra premium. Este cazul si acestui intrument, corp din alder ultra rezonant, grif 22 taste din maple, 12" radius cu tastiera de rosewood si profil medum C. Dozele sunt de la DiMarzio, Super Distortion in bridge (cea mai cunoscuta doza pentru asa ceva din perioada 80's, Super 2 la neck si HS2 middle. Floyd-ul este de la Gotoh, si este considerat de toata lumea buna cel mai stabil la ora actuala (il folosesc printre altii Suhr si Anderson, plus ca toata lumea buna). Chitara a primit un setup profi cu corzi Ernie Ball 10-46, este setata perfect si sta perfect acordata. Relicul este cel facut de fabrica, si este din punctul meu de vedere felul inc are ar evolua o chitara vopsita cu nitro in aproape 50 ani de viata. De sunat suna sublim, rar am intalnit o chitara cu Floyd sa fie asa rezonanta si cu un ton asa de matur, Configuratia HSH in combinatie cu swithcul cu 5 pozitii o face si foarte versatila. Eu am cumparat-o in ideea de a imi face un strat tribute Dann Huff, si cu nu mi-am permis sa dau 7000 E + pe un Tyler Dann Huff aceasta mi s-a parut cea mai buna solutie. Mi-am cumparat si un pickguard negru HSS, un Seymour Duncan JB si 2 Seymour Duncan SSL6, pentru a ajunge cat mai aproape de ce are Tyler in modelul semnatura Dann Huff. Din pacate o investitie majora ma obliga sa imi vand o buna parte din colectia de chitai, asa ca nu are rost sa ma mai apuc de proiect. Vand chitara asa cum este (singura modificare fata de cum era noua fiind arcurile de la Floyd schimbate cu unele mai moi, prietenii stiu de ce... ). Nu as fi vrut sa o dau niciodata, dar nu e acum momentul sa ma agat de niste lemne. Pentru cine doreste sa continue proiectul putem discuta separat pentru doze si pickguard. In Europa se gasesc foarte rar spre deloc, iar preturile de noi sunt undeva la peste 3000 euro. Eu o dau pe a mea cu 2000 euro, pretul este FIX si NU doresc schimburi. As prefera sa o dau pe aproape, dupa ce reusesc sa imi revin cu banii sa o pot recupera la un moment dat. https://www.nashguitars.com/smodels Contact 0731 444 646 4
Recommended Posts