Blackthorn Posted Sunday at 12:19 Posted Sunday at 12:19 (edited) Pret: 2500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0731 444 646 Link producator: https://www.thomann.de/ro/fender_player_ii_tele_mn_btb.htm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un Telecaster Player Series Made in Mexico. Chitara e construita pe reteta clasica de Tele, corp din alder, grif si tastiera maple, 2 doze single coil alnico 5 si bridge fix. Este destul de usoara si rezonanta la rece. Amplificat suna excelent atat pe un clean de amplificator Fender, unde are twangul specific unui telecaster bun, dar si intr-un crunch de Marshall unde are si nerv, dar si prezenta specifica unui Telecaster. Ca orice Telecaster este un instrument foarte versatil, facand fata in orice context muzical, de la country, funk si blues, pana la metale suparate si dezacordate (vezi Rage Against the Machine de exemplu). Este un instrument inspirat ca sunet si estetica din celebrele Nocaster Blackguard de la inceputul anilor 50, modele care au facut istorie si sunt extrem de cautate, fiind prin definitie prototipul Telecasterului. Nu spun ca suna ca una vintage, pentru ca e imposibil sa bati lemnele vechi de 70+ ani, dar mi se pare un reissue modern si adus la zi foarte reusit al acelor modele. Ca toate chitarile pe care le vand si aceasta este reglata comod, setata pentru cel mai bun compromis intre action si reaction, adica inaltimea ideala pentru a pastra cat mai multa vibratie si ton, dar in acelasi timp sa fie comoda. Starea estetica este aproape perfecta cu exceptia unui mic ding fotografiat. Tastele nu au uzura, chitara a fost exploatata de o batranica, doar pentru a o canta duminica la biserica cand era suficient de sanatoasa sa ajunga. La Thomann modelul actual se vinde la 3899 lei, iar seria Standard, facuta in Indonezia din materiale alternative ( a se citi plop in loc de alder) si cu doze ceramice se vinde cu 2980 lei. Eu cer pe a mea 2500 lei si nu prea am motive sa il negociez, pentru ca e un instrument foarte reusit pentru pretul lui si nu numai. https://www.thomann.de/ro/fender_player_ii_tele_mn_btb.htm Contact 0731 444 646 Edited Sunday at 12:19 by Blackthorn 5
Recommended Posts