d0sk3y Posted February 13 Posted February 13 Pret: 3499 Localitate: Timisoara Contact: 0773985532 Link producator: https://www.fuzzfaced.net/50s-classic-player-stratocaster.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un Stratocaster Classic Player '50s, in culoare Shoreline Gold. Este un model "Custom Shop Designed", creat de catre Dennis Galuszka. Chitara este absolut impecabila, arata exact ca noua, are tastele polishate, cu uzura zero, precum si setup profesional, facut la lutier. Vine cu corzi noi Elixir 10-46. Dozele Original '57/'62 (reverse engineered dupa dozele Fender vintage fabricate in 1963) suna exact cum trebuie sa sune un set de doze de Strat. Este combinatia perfecta de specificatii: Gat cu profil Soft "V", pickguard single-ply cu 8 suruburi, dar cu tastiera cu radius modern de 9.5", si bridge ancorat in 2 puncte. Are locking tuners vintage-style din fabrica. Nu o trimit in tara, se vinde doar cu predare personala in Timisoara sau imprejurimi. Se poate proba fara probleme, pe diferite statii / procesoare. Pentru detalii, nu ezitati sa ma contactati. 1
d0sk3y Posted February 13 Author Posted February 13 Pentru cei care se intreaba cum este, modelul este predecesorul seriei Vintera '50s Modified. Personal, am avut una, si nu mi-a placut nici pe departe asa de mult ca aceasta chitara. Exemplarul meu de Vintera Modified avea probleme de finish (mai ales la neck pocket), si avea marginile gatului atat de ascutite incat era efectiv incomod de cantat. De asemenea, dozele sunt semnificativ mai expresive la Classic Player.
d0sk3y Posted Saturday at 08:35 Author Posted Saturday at 08:35 (edited) As fi poate interesat de un schimb cu un Ibanez cu Edge trem. Edited Saturday at 08:36 by d0sk3y
Recommended Posts