www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

A incercat cineva sa tabuleze piesa Invocatie de la Phoenix ? Eu o aud asa (copiati si fisierul atasat sa vedeti cum o cant eu - probabil gresit dar asa o aud):

Ritm 1 (ritmul de baza) Ritm 2 (tranz.) Ritm 3 (se repeta dupa melodie)

E -------------------------------------|-----------------|---------------------------------|

B -------------------------------------|-----------------|---------------------------------|

G -------------------------------------|-----------------|---------------------------------|

D -------------7---3---------77--------|-------7-7-7-7-7-|-77-8\7-777-8\7-77-8\7-777-8\7---|

A -0-0-0-0-0-0-5---1----5----55----0-0-|-0-0-0-----------|---0-------0------0-------0------|

E ----------------------3--------------|-----------------|---------------------------------|

p.m. p.m. p.m. (sustinut)

Ritm 4 (Voua, celor din...)

E ---------------------------------|

B ---------------------------------|

G -777-8\7-777-8\7-777-8\7-777-8\7-|

D ----0-------0-------0-------0----|

A ---------------------------------|

E ---------------------------------|

(sustinut)

Numai bine,

ALEKS

Invocatie.mp3

• 2 months later...
Posted

Da de ce nu faci un tab fain .. Guitar Pro la toata melodia ? :) Nu cred ca va exista vreodata un tab calumea la melodia asta .. Ii prea complexa.. mai ales ca ai si chitara acustica ..

• 2 weeks later...
Posted

is bune notele .. am incercat si eu sa o cant .. da numi place cum o canti tu .. ii prea ritmat .. asculta melodia .. nu se simte asa tare .. ca la tine ritmu ala .. dar notele is bune :) imi place cum suna .. inafara de partea aceea de inceput .. 0 0 0 0 0 0 0 D5 A#5 G5 D5