Blackthorn Posted February 1 Posted February 1 (edited) Pret: 2000 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0731 444 646 Link producator: https://www.muziker.ro/marshall-dsl20cr?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAqfe8BhBwEiwAsne6gV6lIISjRZL_McJZv2ijhSFZUDFYWPUFBsDM8Otj67ElRYjJsDUz6hoCgmkQAvD_BwE Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un combo Marshall DSL15C full lampa. Este modelul de dinaintea acutalei serii DLS20, diferenta fiind de 5W pe care Marshall i-a adaugat din pix (eticheta) la noua generatie. Am dubii ca din punct de vedere electric difera cu ceva, poate doar au setat o tensiune usor mai ridicata in power gri, pentru ca hardware sunt aceleasi lampi. Diferenta intre cele 2 serii este ca Marshall a mai ieftinit putin procesul de fabricatie, la actuala serie utilizand un tolex mai prost calitativ si la fel si cam toate plasticele par mai nasoale. Spun asta pentru ca la sala un de repet se gaseste un DSL40 luat anul acesta si senzatia de mai ieftin se simte la cam tot, tolex, capace potentiometrii, cursa potentiometrilor etc. De sunat sunt fix aceeasi treaba. Este construit cu 3x 12AX7 in preamp si 2 6V6 in final, dispune de 2 canale, un clean clasic in stilul plexi si canalul de drive de pe seria JCM 2000, care la baza are un ton de Superlead adus in zona de medium gain - high gain. O alta diferenta fata de seria actuala este reverbul, care este tot digital, dar isi face simtita mai bine prezenta decat cel al seriei actuale pe care il tin mereu la maxim ca sa il aud. Este in stare buna cosmetica, cu urme normale de uzura, a fost folosit aproape exclusiv in casa, cu un drum la sala de repetitii, unde l-am probat intr-un 4x12 si unde a sunat imens, facand fata fara probleme unei trupe destul de galagioase. Praful de pe el este bonus, si este si motivul pentru care il vand, nu mai am timp pt el. Punctul slab al acestui combo din punctul meu de vedere era difuzorul stock, un carton ordinar pe care Marshall l-a pus acolo din motive de cost saving (cum dealtfel a cam facut in cam toate combo-urile de-a lungul anilor). Acesta a fost schimbat cu un Celestion Vintage 30 care a adus caldura si claritate in sunet. In aceasta configuratie suna ca un amp foarte bun, cu un raspuns foarte bun si corect in frecventa, clean excelent si un ton clasic de Marshall. Pentru cine vrea un ton mai spre Plexi, early superlead pot oferi ca alternativa un difuzor Eminence Legend 1258 made in USA, care este practic "inspirat" din Greenback. Are si un buton de low power, care este foarte util pentru a il duce in zona de volum ideala pentru un apartament, eu l-am folosit mereu asa in casa fara vizite din partea vecinilor. Seria actuala costa 2590 lei la mai toti retailerii mari de Marshall din Europa, difuzorul Vintage 30 costa si el 666 lei nou, si este un upgrade cam obligatoriu, deci in total cam 3250 lei. Eu doresc pe al meu 2000 lei. Pretul este unul cred de mega bun simt , de aceea este fix si NU doresc nici un schimb. https://www.muziker.ro/marshall-dsl20cr?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAqfe8BhBwEiwAsne6gV6lIISjRZL_McJZv2ijhSFZUDFYWPUFBsDM8Otj67ElRYjJsDUz6hoCgmkQAvD_BwE https://www.thomann.de/ro/celestion_vintage_30_gitarrenspeaker.htm Contact 0731 444 646 Edited February 1 by Blackthorn 1
Recommended Posts