cs09 Posted September 14 Posted September 14 Pret: 6200 Localitate: Oradea Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde chitara din titlu, in conditie impecabila. Unic proprietar, cantata doar acasa. Chitara este setata perfect, dozele sunt super misto atat pe humbuckers cat si pe single coils. Pe scurt, absolut totul este perfect, fiind un PRS US made. Am avut chitari mult mai scumpe care nu aveau un asemenea finisaj la fretboard (+ calitatea rosewood-ului) / taste, setari etc. Apropo, ca si toata chitara dealtfel, neckul este absolut a piece of art. Specificatii: Number of Strings: 6 Right-handed BODY Body Type: Solidbody Body Shape: PRS Doublecut Body Material: Mahogany Body Finish: Satin Nitrocellulose Lacquer Color: McCarty Tobacco Sunburst, satin NECK Neck Material: Mahogany Neck Shape: Pattern Regular Neck Joint: Set Neck Radius: 10" Fingerboard Material: Rosewood Fingerboard Inlay: Dots Number of Frets: 22, Medium Jumbo Scale Length: 25" Nut Width: 1.656" Nut Material: Synthetic/Bronze powder blend HARDWARE Bridge/Tailpiece: PRS Patented Molded Tremolo Tuners: PRS Low Mass Locking ELECTRONICS Neck Pickup: PRS 58/15 "S" Humbucker Bridge Pickup: PRS 58/15 "S" Humbucker Controls: 1 x volume, 1 x tone (push/pull coil-split) Switching: 3-way blade pickup switch Singurul motiv pentru care am decis (cu greu) sa o scot la vanzare este faptul ca prefer totusi un Strat, preferabil cu maple neck. Desigur, chitara vine la pachet cu toate accesoriile, inclusiv cutia de transport, pe langa cea de carton, originala. Pret: 6200 lei. Nu sunt interesat de schimburi (nu insistati). As prefera sa o dau local, insa la o adica sunt dispus sa trimit in tara, pretul fiind suportat de cumparator.sa o scot la vanzare este faptul ca prefer totusi un Strat, preferabil cu maple neck. 3
cs09 Posted September 16 Author Posted September 16 Reality kick.. Cumparatorul (din Reghin) a realizat azi ca de fapt nu are banii.. Am considerat ca discutam ca intre oameni maturi. Nu mai incurca lumea decat atunci cand esti sigur ca-ti si permiti ceea ce doresti sa cumperi.
Recommended Posts