Olteanu Posted August 31 Share Posted August 31 Pret: 150 Localitate: Bucuresti Contact: mesaj privat pe RGC Link producator: https://www.audio-technica.com/en-us/ath-m20x Accept schimburi: Nu accept schimburi Mai demult mi-am luat acest model, de care am fost extrem de multumit. Cativa ani mai tarziu am zis sa profit de o oferta si sa mai iau o pereche, de rezerva, in caz ca prima pateste ceva. Intre timp am upgradat la ATH-M50x iar astea devin redundante deci le dau. Pretul in magazine e intre 280-300 lei. Eu cer jumatate pe ele, fiind noi noute si neatinse. Acestea sunt casti de monitorizare de studio si isi fac treaba foarte bine. Sunetul redat e unul fara bias, precum si fara limitare la volum, deci atentie la timpane! Le-am luat pentru auditie muzicala si cantat la chitara electrica pentru cand nu folosesc monitoare/cab-uri. Sunt niste casti extraordinar de fiabile, prima pereche e luata in 2021 si o folosesc in continuu de atunci, la PC, fara niciun fel de problema: ascultat muzica, filme, nenumarate calluri zilnic, exercitiu la chitara, inregistrat schite muzicale si chiar si raw master. Se trimite oriunde in tara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts