Mut Antu Posted August 23 Posted August 23 Pret: 500 Localitate: Bucuresti Contact: pm Link producator: https://jetguitars.com/guitars/800-series/jet-js-800/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara are totul original, mai putin freturile, care au fost schimbate cam stangaci, sunt vizibile ciobituri langa freturi cand au fost scoase cele vechi, defectele fiind doar estetice. Freturile sunt nivelate ok, actiunea e decenta. Am luat-o in ideea de a incerca sa repar fretboardul dar planul s-a schimbat intre timp, am luat si un set de freturi, le dau cu chitara daca se doreste. Se poate canta fara probleme, neck ul e foarte confortabil, mai ingust si mai subtire decat un Fender player, totul functioneaza la ea, truss rod, switch etc. Specificatiile le vedeti in link, dozele sunt alnico, au un voicing specific, nu e fizz ul ala de doze ieftine, mie nu mi-au placut in mod special, oricum sunt multe reviewuri pe net. Noua e cam 2500, o dau cu 500 (600 daca vreti si freturile), v-as ruga fara schimburi sau negocieri. In principiu se da in Bucuresti, vorbim daca se vrea din provincie. Bafta.
Recommended Posts