danpricop Posted July 20 Share Posted July 20 (edited) Pret: 5500 Localitate: Onesti Contact: 0773924521 Link producator: https://godinguitars.com/product/xtsa-lightburst-flame Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Godin XTSA cumparata noua in 2021,inca mai are tipla pe spate,la baterie.Este una dintre cele mai versatile chitari pe care am cantat vreodata dar am renuntat la cantat si trebuie s-o dau.Se poate face mix intre dozele normale si piezo fara a fi nevoie de 2 cabluri sau cablu stereo.Sunetul de acustic e cel mai bun pe care l-am auzit vreodata la o chitara electrica cu doze piezo.In perioada urmatoare voi mai pune anunturi cu alte chitari si pedale.Pe thomann pretul actual este de 12.090.Are ceva urme normale de uzura care se vad in poze.Ceva urme de uzura pe cateva taste dar nu afecteaza sunetul.Chitara vine cu husa originala Godin de f.buna calitate,f.bine buretata,cu suport de burete pt grif.Pretul este de 5500 ron,nu accept schimburi.Trimit in tara prin fan curier pe cheltuiala cumparatorului.Va rog nu deranjati inutil. Edited July 20 by danpricop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts