denis_symbiotic Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Cine a cantat pe un randall din seria rx (rx30, rx50 etc) sa imi spuna si mie ce plusuri si ce minusuri are si daca overdrive-ul e bun pentru metale (death, trash, black) etc etc. Orice comentarii sunt bine venite. Hailz.
Guest Johnny I Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Io am un randall Rx30 comandat de pe net acum un an. Mie imi place cum suna, este destul de polovalent, poti sa scoti din el de la bluz pana la cel mai suparat rock posibil. Egalizatorul merge bine, singura chestie este k butonul de master volume este ultra sensibil, dar pt ajustari mici de volume pot fi folosite butoanele de level ale celor doua canale. De asemenea, efectele incorporate sunt de buna calitate. Dak mai ai intrebari, here sau pe PM.
denis_symbiotic Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Multzam fain! Mi-ai luat o piatra de pe inima, si eu tot un rx30 vreau sa imi iau. Cand l-ai cumparat avea footswitch inclus?
denis_symbiotic Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 mai vreau sa aud si alte pareri daca se poate
OntZ Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 dimebag darrel canta pe randalluri. da, numa ca randall-urile lui dimebag darrel costau mii de dolari, si avea si 'j de mii de pedale in setup...
Guest anghelescu Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 da, numa ca randall-urile lui dimebag darrel costau mii de dolari, si avea si 'j de mii de pedale in setup... +1 denis_symbiotic, din cate stiu randalurile cam pt metal sunt...
denis_symbiotic Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 pai vreau sa fiu sigur sa nu iau tzeapa sa ma trezesc ca suna ca ceapa. ms tuturor de ajutor.
Recommended Posts