Lucidwt200 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Salut,va rog sa imi explicati si mie un pic de teorie despre gamele cu diezi,toate care sunt teorie se pot face si pe chitara sau sunt imposibile? Mersi
Guest packardb Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Salut,va rog sa imi explicati si mie un pic de teorie despre gamele cu diezi,toate care sunt teorie se pot face si pe chitara sau sunt imposibile? Mersi http://www.looknohands.com/chordhouse/guitar/index_rb.html alegi ce gama vrei si o vezi acolo pe grif.
marduk Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 pai sunt 7 note toate pot avea diezi (chiar si mi si si) ordinea de aparitie in armura e fa do sol re la mi si daca stai sa le numeri (sper ca nu gresesc) sunt 14 7 minore 7 majore imposibile pe chitara nu sunt (ma indoiesc ca e ceva imposibil pe chitara la cite chestii am vazut numai pe youtube ) si in rest..nush..intreaba si tu mai exact ce vrei sa afli
denis_symbiotic Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Cauta si in guitar pro ( daca il ai). Acolo gasesti toate gamele.
Guest Johnny I Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 iei gamele majore incepand cu do major (nici un diez) iei cvinta sol major. stii ca tre sa aiba terta mare deci ii pui in diez pe fa. Dupa aia iei cvinta lui sol si ai re major, deci pastrezi diezul la fa si pui un diez la do si asa mai departe.
marduk Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 lol johny la sol major diezu e datorat necesitatii septimei mari nu tertei
Recommended Posts