Iulianmusic Posted February 16 Posted February 16 - Vă salut. Mi-ar face mare plăcere să mă alătur echipei dumneavoastră. Numele meu este Iulian Onțică, sunt de la Slatina Olt, România. Sunt organist, acordeonist si pianist, cu studii: conservator 4 ani la zi, pedagogie muzicala) + Master + alta facultate de intrument, cu vasta experienta in: orchestre, ansambluri profesioniste, coruri, restaurante, baruri de noapte. - Corepetitor muzical pentru trupe de dans, - Sunetist pentru diverse ocazii cu experienta destul de mare. - Cânt si acompaniez atat manual cat si cu automatul, cu foarte mare experiență în a cânta la prima vedere, muzica: classica; cafe-conzert; simfonic; opera; opereta; tangouri; rumbe; slow, evergreen, etc; muzica usoara internationala, apoi, hore, sirbe, oltenia, ardeal, banat, muntenia, moldova, oas, manele, greceste, turceste... i-mi ofer serviciile pentru firma dumneavoastra, unei trupe, emisiuni, restaurant, etc, si bine-nteles pentru acolo unde este seriozitate maxima. -Am 50 de ani, nu beau, nu fumez, cu caracter, prezenta, punctualitate, respect, maleabil, baiat de treaba, dornic de nou. Posed permis categoria B, si masina personala, instrumente de ultima generatie, Korg Pa5x - 76, ( sună bine ) Pian Yamaha cp 88, Acordeon Dallape electronic. -La cerere dispun de : Saxofon, Vioara, Acordeon, 1 voce (fată = 35 ani) de muzică ușoară internațională 1 voce (fată = 35 ani) de muzică populară 1 voce bărbat, muzică ușoară internațională, populară, Voce barbat pentru muzică populară și manele. Baiat in varsta de 25 de ani cu saxofon și clarinet, absolvent de facultate de muzica / instrument. Violonist Acordeonist perechi de dansatori profesionisti (toate zonele folclorice + dansuri de societate si dansuri cu specific tiganesc). - Se pot oferi programe artistice pt: spectacole, show-uri, restaurante, nunti, si alte activitatii. 00.40.76.33.44.333
Recommended Posts