Guest Ironbog Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Dau la schimb Dist digitech "grunge"cu una death (poate plus diferenta).Tenx
Susceptor Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 ) eu am death si ma gandeam sa incerc cu un grunge....dar de ce? nu sunt sigur ca fac schimbul ca am auzit probleme cu grunge
Elethan Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 S-ar putea sa am eu unul de vanzare daca vrei, dar nu e sigur.Am pedala la mine acasa, dar nu e a mea si tre sa vorbesc cu proprietarul mai intai.Schimbul cu siguranta nu-l intereseaza.
Guest MMG Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ce probleme sint cu Grunge? Digitech Grunge este in wishlist-ul meu, de aia intreb. THX
Guest Ironbog Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Suna tare bine distors ca noh doar i digitech problema i ca vreau una death....i mai pe genu meu.In Barock In cluj sunt la acelasi pret asa ca vreo citeva sute de mii poate as da diferenta>>anyone
Guest DeathWarden Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 ironbog, fratimiu are un death metal digitech, s-ar putea sa fie el interesat... o sa vb cu el, si iti dau un raspuns in cel mai scurt timp.
Recommended Posts