Dcu- Posted May 31, 2023 Share Posted May 31, 2023 Cateva cerinte: -domiciliul in Bucuresti -sa detina pedala dubla -disponibilitate pt 1 repetitie/sapt -disponibilitate pentru concerte viitoare Pentru cei interesati mai multe detalii in privat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dcu- Posted March 9 Author Share Posted March 9 Up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaahlmar Posted March 12 Share Posted March 12 Salut! Eu sunt un tobosar care detine o pedala dubla din Bucuresti si disponibil pentru repetitii odata pe saptamana si concerte viitoare. Unde sa mai pun ca imi si place cum suna ce cantati? Singura problema e ca nu am deocamdata nu am nicio inregisrare online ca sa va faceti o parere dar cred ca m-as descurca sa cant cu voi. Astept mai multe detalii, multumesc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dcu- Posted March 12 Author Share Posted March 12 Salutare! intra, te rog, pe messenger la Vathos pe pagina, ca sa vorbim mai multe detalii. mulțumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dcu- Posted June 11 Author Share Posted June 11 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts