gabriel4 Posted May 13, 2023 Posted May 13, 2023 (edited) Pret: 3300 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0730202357 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand un ENGL Screamer - Live Ready - estetic si functional in stare foarte buna - 4 canale - de la clean pana la super high gain, reverb pe arc, speaker original (celestion V30), bucla de efecte. Lampi schimbate recent la Sorin Dragoi - si necantat - am trecut pe digital. Are si Line Out balansat - pentru a intra direct in PA. Are swith de Bright oarte eficient. Finalele sunt 6L6. Putere: 50W. Vine insotit de pedalboard Z5. Pedalboard-ul controleaza cele 4 canale, reverb-ul si are si un booster (VLS) - 6 switches in total.er Volume. Se poate folosi si la bedroom level - are Master Volume. Este un amp built like a tank, nemtesc, cu difuzor Celestion V30 din fabrica. Acopera totul - de la clean, la High Gain. Are amprenta tonala Marshall. Reverbul este bun, l-am folosit stri t pentru a da un pic de spatialitate sunetului natural. Avand multe etaje de drive, nu cere mai mult decat un delay pentru cele mai multe situatii. Eu l-am folosit in principal la sala - in cantari foloseam amp-urile de la fata locului. Detailii, telefonic sau PM. Rock on! Edited May 13, 2023 by gabriel4
gabriel4 Posted October 6 Author Posted October 6 (edited) sus cu el - 3300 Edited October 6 by gabriel4
Recommended Posts