zergulcret Posted March 9, 2023 Posted March 9, 2023 Salutare, vând un bass Warwick Corvette $$ 4, produs în Germania, anul 2010. Bass-ul este în stare foarte bună, uzură taste aproape zero, stă necântat de vreo 4 ani deoarece am trecut pe shortscale. Specificațiile le găsiți în foto mai jos, seria se poate verifica pe siteul warwick. Bass-u stă în tocul din imagini, toc care vine bonus la pachet cu bass-ul (un hardcase Thomann standard, într-o stare estetică nu tocmai bună, dar care își face treaba de protecție și transport). Prefer predare personală cu test. Nou, pe Thomann, este 10-12000 lei, prețul meu este de 6000 de lei. Fretboardul este blank, ce vedeți în poze sunt stickere, mie mi-au fost utile, dar se pot da jos. Nu sunt interesat de schimburi. Alte informații la tel 0742184841 -Daniel. Serial number:d153826-10 Article number: 1484380000BZASHOWW produced: 08.04.2010 Description: Corvette $$, 4-string Natural Oil finish Swamp Ash body Ovangkol neck Black hardware Made in Germany
Recommended Posts