Tudor001 Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 (edited) Pret: 500 Localitate: Iasi Contact: tudor007 @ live.com Stare: Defect Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar chitara electrica uzura avansata vizibila, nefunctionala (dar intreaga), pentru decor (metal, rock). De preferat cu lacul exfoliat, zgarieturi, etc. Replica sau originala, Flying V, Epiphone/Gibson LesPaul, "Frankenstrat" (Evh Striped LH RBWS), "Evo" (Ibanez JEM7VWH), ESP Snakebyte BLKS, ESP Vulture BKS, ESP E-II Alexi Ripped Sawtooth, ESP LTD Iron Cross SW, Ibanex JS series, Ibanez EGEN8 (Herman Li), etc. Enumerarea este cu titlu de exemplu. Trebuie sa aiba dozele, butoanele si corzile, fara curea. Le stiu pe cele de pe Aliexpress, inclusiv preturile. Edited January 24, 2023 by Tudor001
mckenu Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 Salut! Am o ruptura de asta de la Hora Reghin, daca te intereseaza...
Lucas29 Posted November 7 Posted November 7 La 07.02.2023 la 14:50, mckenu a spus: Salut! Am o ruptura de asta de la Hora Reghin, daca te intereseaza... Salut. Mai ai ruptura? Merci
Recommended Posts