Masha Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 Salut! Sunt Masha, bassista din +SHE+, și sunt foarte volatilă cu bass-ul. Caut trupă de covers. 1
MaxVerstappen Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Bună, sunt in căutarea unui bassist, cântăm covers de exemplu Megadeth, Bucovina, Metallica și melodiile noastre, daca ești interesată dă-mi un mesaj pe Instagram @david_andt
AnaMaria.Toma Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 Salut Masha, Căutăm bass pentru un concurs organizat pentru un festival de muzică rock. Avem un proiect cu compoziții proprii, 10 piese + un cover cu o interpretare personalizată. Acestia suntem noi: https://www.youtube.com/watch?v=7zMAvU9CmOw&list=UULFP7xx_0z744wydQ74ythbdA Concursul are loc între 19-20 mai 2023 și trebuie să ne prezentăm cu 3 piese din repertoriul nostru. Dacă te-ar interesa, spune-mi te rog pe WhatApp, la numărul 0727 320 199. Ne-am bucura de colaborare Gânduri bune, Ana-Maria La 14.12.2022 la 18:23, Masha a spus: Salut! Sunt Masha, bassista din +SHE+, și sunt foarte volatilă cu bass-ul. Caut trupă de covers.
Recommended Posts